Vafel-sandwhich af sød kartoffel, som både kan spises til morgen, middag og aften! De er super nemme at lave, nu hvor der sælges sød kartoffel på frost.
Ingredienser til vaffeldej – 8 stk.
200 g sød kartoffel (kan købes på frost)
120 g gulerod
4 æg
1 dl havregryn
1 ½ dl mælk
Salt og peber
Olie til vaffeljern
Ingredienser til fyld
Kylling
Ruccola
Tomat
Avocado
Persille
Fremgangsmåde
Optø de søde kartofler (hvis du har købt rå, så kog dem møre)
Blend æg, sød kartoffel, gulerod, havregryn, mælk, salt og peber til en fin ensartet masse.
Varm dit vaffeljern op og tilsæt olie inden du hælder dejen på
Put en klat dej på vaffeljernet og steg vaflerne til de er gyldne
Tilsæt dit ønskede fyld og skær vaflerne over på tværs - VELBEKOMME