MFK gulerodsmuffins

Posted on Posted in Mad
FacebookLinkedIn

Lækre saftige gulerodsmuffins som er rige på kostfibre og mætter godt - og så er de hurtige og nemme at lave!

Fremgangsmåde (16 stk.)

200 g finvalsede havregryn

1 dl olie

1 dl mælk

1 spsk. kanel

1 spsk. vaniljesukker

2 tsk. bagepulver

300 g gulerødder (vægt uden skræl)

3 æg

3-4 spsk. honning

20 stk. hakkede mandler

16  muffinsforme

 

Ingredienser topping (et forslag – de kan også sagtens spises uden eller med fx vaniljeskyr)

200 g Philadelphia light

1 spsk. citronsaft

1 spsk. vaniljesukker

1 spsk. honning

Citronskal (økologisk)

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader

Bland havregryn, olie, mælk, kanel, vaniljepulver og bagepulver sammen

Riv gulrødderne groft og bland dem sammen med dejen

Pisk æggene luftige sammen med honning 

Hæld dejen op i æggemassen og vend den forsigtigt

Hæld dejen i muffinsforme og drys med hakkede mandler

Bages midt i ovnen i 18-20 minutter

VELBEKOMME 🙂