Kostvejledning

FacebookLinkedIn
Lækkert ser det ud sund kost Michelle Falk Knudsen

Kostvejledning

Det kan være en jungle selv at finde rundt i alle de facts, som man får fra sin omgangskreds, diverse ugeblade, tv-programmer, ernæringseksperter eller søgen på Google. Hvordan kan man skelne imellem, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert – og hvorfor virker den ene slankekur for én og ikke for en anden? Hvorfor kan man have følelsen af ikke at være oplagt til træning, eller at man om eftermiddagen føler sukkertrang og slet ikke kan styre indtaget af alt det ”forbudte”? Ved et kostvejledningsforløb er det dig, som er i fokus, og du kan få afklaret alle dine spørgsmål og få uddybet, hvad der er relevant for lige netop dig. Jeg vil guide dig igennem den massive viden, der er på det ernæringsmæssige område og hjælpe dig til at opnå dine mål.

 

Inbody Kropsanalyse:

Få foretaget en professionel kropsanalyse med InBody 370 hos MotionogKost - se mere her. 

Skræddersyet personlig kostplan

Vi er alle forskellige både med hensyn til køn, højde og alder, men også i forhold til aktivitetsniveau, sygdomme, allergier, madpræferencer, tid, målsætninger mv. Dette er grunden til at vi IKKE alle kan følge den samme kostplan! Det er ekstremt vigtigt, og en forudsætning for et vellykket kostvejledningsforløb, at få udarbejdet en kostplan, som tager udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

 

Ændring af vaner

Vi har alle nogle ubevidste vaner, som vi ikke nødvendigvis er klar over eller bevidste om, men som i sidste ende kan ses på vægten, i spejlet eller på præstationsevnen med dårlig samvittighed til følge. Du kender sikkert til det med at tømme slikskålen om eftermiddagen, at overspise til hovedmåltiderne, fordi øjnene er mere sultne end maven, eller gå på jagt i køleskab, skabe og skuffer, som det første når du kommer hjem fra skole eller arbejde. Ved et kostvejledningforløb kan vi sammen  få afklaret, hvor dine ubevidste vaner er og skabe handling derefter.

 

Det gælder om at opnå sine mål gennem kost og motion Michelle Falk Knudsen

Jeg går ikke ind for fornægtelseskur!

Der skal være plads til individualitet og dine præferencer, da det at fornægte sig selv det man kan lide, vil føre til en endnu større trang. Et kostvejledningsforløb, hvor man fornægter sig selv alt det man kan lide, er i min optik kun midlertidigt. Din krop og hjerne vil kæmpe imod, og du vil ende ud med at blive din egen værste fjende. Jeg arbejder ud fra devisen om, at små skridt er vejen frem, til at du gradvist kan bryde dine vaner, så du ikke falder tilbage til dine gamle hverdagsrutiner.

Pakketilbud:

Bronzepakke
1.895 kr.

Indeholder: Første konsultation, 1 kostplan, 3 x inbody kropsmålinger og 3 opfølgende samtaler

Pakketilbuddet skal være brugt inden for 1 år fra første konsultationsdato. Det er ikke muligt at få refunderet evt. ubenyttede tider.

Sølvpakke
2.395 kr

Indeholder: Første konsultation, 1 kostplan, 5 x inbody kropsmålinger og 5 opfølgende samtaler

Pakketilbuddet skal være brugt inden for 1 år fra første konsultationsdato. Det er ikke muligt at få refunderet evt. ubenyttede tider.

Guldpakke
3.695 kr.

Indeholder: Første konsultation, 1 kostplan, 8 x inbody kropsmålinger og 8 opfølgende samtaler

Pakketilbuddet skal være brugt inden for 1 år fra første konsultationsdato. Det er ikke muligt at få refunderet evt. ubenyttede tider.

Priser:

Første konsultation
450 kr.

Konsultation af 45 min.

Analyse af dine nuværende kostvaner

Tilrettelæggelse af kostvejledningsforløb

Opfølgende konsultation
395 kr.

Konsultation af 30 min.

Status på efterlevelse af kostomlægningen

Justering af kostplan efter behov

Vejledning og redskaber til vedligeholdelse af din motivation

Inbody kropsmåling
195 kr.

Der afsættes 15 min. til vejning

Totale kopsvægt samt vand, protein og mineraler i kroppen

Muskelmasse i kg og hvordan den specifikt er fordelt i kroppen

Fedt i kg og % og hvordan den specifikt er fordelt i kroppen

BMI, hofte-talje ratio, fitness score og hvilestofskifte

Kostplan
495 kr.

Næringsberegnet personlig kostplan.

Overskuelig kostplan, som tager udgangspunkt i dine præferencer med udgangpunkt hvad der er realistisk for dig i din hverdag