Mad

Fyldte avocadoer med æg og tun

FacebookLinkedIn

Jeg er ikke specielt fan af fisk, men ved at gemme fiskesmagen i en masse andet, så har jeg nu lært at spise tun! Jeg vil således gerne dele min opskrift med jer med disse lækre fyldte avocadoer med æg og tun! Om man kan lide tun eller ej, så prøv at give det en chance - jeg blev i hvert fald positiv overrasket.

 

Ingredienser (4 stk.)

2 stk. avocado

100 g tun i vand

2 æg

50 g aioli

1/2 rødløg

Dild/purløg

Citronsaft

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Kog æggene (hårdkogt) og skær dem ud i små tern

Hæld vandet fra tunen og kom det i en skål sammen med æg, løg og dild/purløg

Tilsæt Aioli, citronsaft salt og peber efter smag

Halver avocadoerne og fjern stenene

Fyld avocadoerne - VELBEKOMME!